Stichting Docenten voor Afrika heeft ook uw steun nodig

Om onze projecten te kunnen blijven voortzetten hebben we structureel geld nodig. Dit geld wordt besteed aan de projecten in Zuid-Afrika en aan de lokale coördinatie van die projecten. Het is als donateur mogelijk om een bepaald project te kiezen zodat de donatie uitsluitend daarvoor wordt ingezet. Het is uiteraard ook mogelijk en meer dan welkom om onze stichting in haar geheel te sponsoren. Een compleet overzicht van onze financiën is te vinden in onze financiële jaarverslagen van 2021 en 2022.

Stichting Docenten voor Afrika is aangemerkt als ANBI-instelling bij de Belastingdienst, een gift is daarom fiscaal aftrekbaar. Het voordeel van schenken aan ANBI-stichtingen is dat de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek gebracht kan worden op het belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan de gift.

Alle projecten zijn sponsorprojecten, omdat we bij al onze samenwerkingsverbanden met de lokale bevolking ofwel kennis ofwel materialen sponsoren. Onze missie is en blijft het bieden van inspirerend en kwalitatief beter onderwijs aan de jeugd van Zuid-Afrika. Onze lokale partners hierin ondersteunen is wat Docenten voor Afrika zich al jaren tot doel stelt. Helpt u ook mee?

Mogelijkheden om ons te ondersteunen:

 • Eenmalige gift
 • Periodieke donatie
 • Schenken via testament
 • Bankgegevens:

  Nederland – Rabobank NL06RABO 0111 6549 98 / tnv. Stichting Docenten voor Afrika

  Zuid-Afrika – FNB Branch Hout Bay 62441566348 / tnv. Teachers for Africa Foundation

 • Fiscaal nummer:

  820583546

 • Kamer van Koophandel:

  Stichting Docenten voor Afrika is ingeschreven onder KvK-nummer: 34331089

Steun ons direct via deze QR-code!